Information om bowlingen

På grund av för få deltagare, kommer vi inte i nuläge, att starta med bowlingen. Men så fort vi får ihop ett gäng, så sätter vi igång. Är det någon, som är intresserad av att börja bowla, kontakta Ulla 070-229 31 34 eller Alf 070-633 27 98. Träningen är på onsdagar jämna veckor mellan kl. 11 - 12. Vi följer Hälsomyndighetens rekommendationer och vi tränar en per bana.

Vandringar

Våra vandringar fortsätter nästa vandring en 22/9, går vi på Öxnegården! Vi samlas där kl. 10.00. Obs Tiden! Som vanligt ingen samåkning från Västra Torget!

Intresserad finns lediga platser

Höstens landskapscirkel med nytt innehåll: Stockholm, kyrkresan och om övriga flerdagsresor som kommer under 2021. Vi träffas på Vuxenskolan Huskvarnavägen 40 stor lokal med hänsyn till vad Folkhälsomyndigheterna rekommendera torsdagen 17 sept. Kl. 14.30 anmäl dig Gudrun Thorberg tel 070-6441761 eller gudrun.thorberg@outlook.com

Aktiviteter flyttat till 2021

Musikalen Edith Piaf flyttad till 27-28 mars 2021. Cirkeln om Dalarna flyttas till våren 2021. Cirkeln om Dalarna flyttas till våren 2021.

Välkommet, men löser inte bristerna i systemet, krävs både social och finansiell stabilitet

Förbundsordförande Eva Eriksson kommenterar dagens besked kring avskaffad pensionärsskatt och inkomstpensionstillägget: vi välkomnar dagens besked även om det var förväntat, men det löser inte bristerna i pensionssystemet utan vi måste bygga ett system som är både socialt och finansiellt stabilt

SPF Seniorerna kommenterar rututredningens slutbetänkande

Rututredningen har överlämnat sitt slutbetänkande till regeringen. SPF Seniorernas expert i utredningens referensgrupp uttalar sig i frågan.

"Försök inte lura mig" blir TV-serie

”Försök inte lura mig” är ett av våra mest uppskattade studiematerial. Därför är det extra kul att projektet nu också blir en TV-serie. Programmen produceras av Utbildningsradion med Marianne Rundström som programledare.

Eva Eriksson om konsekvenserna när Handelsbanken lägger ner många av sina kontor

Idag uttalar sig Eva Eriksson i flera tidningarna och i TV4 Nyheterna om konsekvenserna när Handelsbanken nu ska lägga ner 180 av sina 380 kontor fram till år 2021.

Sålt sommarstugan i år?

Är du en av dem som sålt sommarstugan i år och gjort en vinst kommer den att beskattas med en skattesats på 22 procent. Vilket är vad som gäller fastigheter som är privatbostad och inte näringsfastighet. Ylva Yngveson Seniorens ekonomiexpert svarar.

Träningsresa med Sofia på Kreta

Vill du träna, dansa, prova yoga och koppla av? Följ med på Seniorens resa till Kreta, denna grekiska ö som sedan länge är ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.

Lika skatt först efter nästa val

Regeringens löfte om lika skatt kommer inte att genomföras under mandatperioden. Pensionärerna får vänta till 1 januari 2023.

MSB-chefen: Nu frågar vi 80-plussare om pandemin

MSB kommer att ta reda på mer om hur de allra äldsta i samhället tänker och känner om pandemin.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Jönköpingsdistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser