Övrigt

Redovisning av medlemsantalet i SPF Seniorerna

Med anledning av nyhetsrapporteringen om PROs förändrade redovisning av sitt medlemsantal vill SPF Seniorerna klargöra hur vi hanterar redovisningen av vårt medlemsantal

  • 18 oktober 2017 11:48

Ny seniorpodd om att flytta utomlands

Allt fler svenskar väljer att, som pensionärer, flytta utomlands. I det här avsnittet av Seniorpodden möter vi en av dem. För Nils Ingvar Lundin var valet lätt. Den nya adressen blev Frankrike Provence och Hyères. Och hans viktigaste råd till den som funderar på ett pensionärsliv utanför Sverige är enkelt.

  • 09 oktober 2017 08:00

De har Hjärnkoll!

Än en gång slogs rekord i antal deltagande lag till förbundsfinalen i frågesportstävlingen SPF Seniorernas Hjärnkoll. Årets final lockade hela 21 distriktslag till start.

  • 27 september 2017 02:31

SPF Seniorerna i samtal med regeringen om seniorers ekonomi och forskning kring äldres sjukdomar

Inom ramen för regeringens pensionärskommitté samtalade ordförande Eva Eriksson och generalsekreterare Peter Sikström idag med statsministern, forskningsministern och äldreministern

  • 25 september 2017 04:06

Seniorpodden med förskoleläraren som blev seniorledare

SPF Seniorernas nya ordförande Eva Eriksson har som politiker arbetat inom såväl kommun-, regional- som rikspolitiken. Och senast som landshövding i Värmland under åtta år, men det var som förskolelärare hon började sin yrkesbana. Något som också präglat hennes politiska arbete.

  • 11 september 2017 11:02

Rättelse om bilaga

I nya numret av Senioren som distribueras i dagarna till SPF Seniorernas medlemmar medföljer en bilaga från Kombilotteriet. De senaste dagarnas avslöjanden om Kombilotteriets metoder var inte kända när tidningen började delas ut.

  • 07 september 2017 10:40

Kongressprotokollet justerat

Idag justerades kongressprotokollet på förbundskansliet

  • 16 augusti 2017 02:28

SPF Seniorerna i media under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan har SPF Seniorerna synts i tv, radio och tidningar i frågor som rör undernäring bland äldre, det växande antalet fattigpensionärer och sex på äldre dagar.

  • 07 juli 2017 11:07