Månadsmöte jan 2020

Årets första månadsmöte avhölls onsdagen den 8 januari med en riktig rivstart. Mötet där drygt 130 medlemmar hade samlats öppnades med att hälsa några nya medlemmar välkomna. Dagens korta historier gjorde, så att vi alla kom i en härlig stämning. På dagens meny stod det ”ur Hasse & Tages skafferi” framdukat av LASSE Å PELLE från Marks kommun.
Dessa två herrar bjöd på en fantastisk blandning av kända alster från revyerna och sånger som inte är så kända. Då de stängde skafferidörren följdes det av en lång applåd från mötesdeltagarna. Hoppas på återseende. Därefter bjöds det på kaffe med hembakat från Tenhult. Härligt Lisbeth. Efter kaffet följde sedvanlig information från respektive kommittéer. Lotterivinster fördelades till några lyckliga. Lennart avslutade därefter mötet och konstaterade, att vi haft en positiv och härlig start på år 2020.
Nästa gemensamma träff är den 22 januari, OBS kl 16, med julgransplundring. (anmälan krävs) Nästa månadsmöte är onsdag 5 februari då vi har årsmöte och dessutom får lära oss lite om potatis.