Familjens Jurist

Uppdaterades: 28 september 2018

Nu kan du som är medlem i förbundet kostnadsfritt skapa personligt anpassade och juridiskt korrekta dokument med hjälp av webbtjänsten Familjens Jurist Online.

  • Skapa juridiska dokument kostnadsfritt med tjänsten Familjens Jurist Online

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställda runt om i landet. Sedan en lång tid tillbaka har vi specialiserat oss på familjerätt och vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan.

Vi har utvecklat en onlinetjänst där du själv med hjälp av mallar kan skapa olika familjejuridiska dokument, exempelvis framtidsfullmakt, testamente, saboavtal och gåvobrev. Alla dokument granskas av en jurist innan de skickas tillbaka till dig.

Din medlemsförmån
Som medlem i SPF Seniorerna kan du använda tjänsten Famljens Jurist Online helt utan kostnad. Ordinarie pris är 245 - 795 kronor/dokument.

Ange förbundets rabattkod när du kommer till kassan. Aktuell rabattkod hittar du genom att logga in på "mina sidor" här på spfseniorerna.se, under fliken "extra medlemsförmåner".

Klicka här för att komma till Familjens Jurist Online

Är du osäker på vilka dokument du behöver? Då kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning via telefon där du tillsammans med en jurist går igenom din familjejuridiska situation och får råd om vilka dokument som behövs.

Läs mer om Livsbesiktning här

Publicerades: 08 september 2015 Uppdaterades: 28 september 2018