Digitala konserter

I samarbete med ReaktLive och Kulturrådet kan vi erbjuda alla SPF Seniorernas medlemmar möjligheten att ta del av två unika digitala konserter helt utan kostnad. Du kan titta hemma i ditt vardagsrum, framför datorn, tillsammans med vänner eller på egen hand. Gör det som passar dig.

Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan, du behöver anmäla dig till varje konsert. Har du problem med anmälan eller frågor om konserterna - kontakta Reakt Live, kontaktuppgifter finns längst ned på sidan.

Välkommen!

Konserterna sänds två söndagar, 30 oktober och 20 november. Efter sändningen är respektive konsert tillgänglig i ytterligare 5 dagar så att du kan titta på en tid som passar dig, eller om du kanske vill uppleva konserten igen.

30/10 Hemma hos Peter Jöback
Följ med hem till Peters egna trädgård och en helt magisk konsert i solnedgången. Förutom Peter träffar du hans gäster Petra Marklund, Pernilla Wahlgren och Linnea Henriksson. 

Dag: Söndag 30 oktober
Tid: 18:00

Hämta din digitala biljett här

Klicka här för att se en trailer med smakprov från konserten

20/11 Exklusiv konsertkväll med Tommy Körberg
En oförglömlig resa i tid och rum, med klassiska hits och anekdoter från hans fantastiska karriär!
Tommy bjuder på en blandning av såväl gammalt som nytt material i en härlig och varm stämning. Med sig har han två fantastiska gäster; Helen Sjöholm och Benjamin Ingrosso.

Dag: Söndag 20 november
Tid: 18:00

Hämta din digitala biljett här 

Så här funkar det

  1. Det är väldigt lätt att anmäla sig till konserterna. Du behöver inte skapa något konto eller liknande.
  2. Klicka på länken "Hämta din digitala biljett" här ovanför.
  3. I formuläret anger du ditt namn och e-postadress samt väljer SPF Seniorerna som den organisation du tillhör.
  4. Klicka på "Hämta biljett".
  5. Du får ett mail till den e-postadress du angett med en direktlänk till konserten som du sedan använder när du vill titta - antingen på eventdagen eller under de 5 följande dagarna. 

Testa gärna din uppkoppling i god tid så du kan njuta av konserterna i lugn och ro. ReaktLive´s kundsupport finns även att kontakta via mail eller telefon om du har frågor
Mail: info@reaktlive.com
Telefon: 010-888 77 77
Supporten är öppen vardagar kl 11:00-15:00 och på konsertdagen kl 13:00-21:00

Läs mer om ReaktLive här