Webbinarium 9 juni kl. 9.00-10.30: Äldre och läkemedel

Den 9 juni är du välkommen att ta del av den senaste forskningen kring åldrande och läkemedel. Läs mer och anmäl dig här.

  • Barbro Westerholm, riksdagsledamot och läkare samt Thony Björk, leg. Apotekare och sakkunnig läkemedelsfrågor hos SPF Seniorerna, medverkar på webbinariet.

Hur får vi en läkemedelsförskrivning och användning som är mer anpassad efter varje enskild persons behov? Vad säger forskningen? Vilken kunskap finns idag och vad behöver vi veta mer om?

SPF Seniorernas expert inom läkemedel, Thony Björk, talar om hur läkemedelsförskrivningen kan förbättras. Sveriges mest kände forskare på området, Ingmar Skoog, kommer att berätta varför ”85 är det nya 75” och sedan fördjupar vi oss i äldre och läkemedel och vad projektet Koll på läkemedel kan bidra med. Barbro Westerholm ger en personlig reflektion och alla som anmäler sig kommer att ha chans att kommentera och ställa frågor till en kunnig panel.

Webbinariet sker i samverkan med Forte, pensionärsorganisationerna och Apoteket. Klicka här för att anmäla dig och för att läsa mer om webbinariet