Pensionstrygghet.se – tre viktiga pensionskrav inför valet

Idag ger inte alltid ett långt arbetsliv ekonomisk trygghet på äldre dar. Vår sajt Pensionstrygghet.se visar på problemen med dagens pensionssystem och vad som behöver göras för att komma tillrätta med problemen. Läs mer nedan och se våra tre pensionskrav inför valet.

pensionstrygghet.se kan du läsa om problemen med pensionen och vad som behöver förändras. Här kan du också skriva under vår namninsamling för ett tryggt och rättvist pensionssystem. Genom namninsamlingen vill vi visa på att vi är många som oroar oss för en otrygg pension och använda denna för att uppmärksamma politikerna på problemen med systemet.

SPF Seniorernas pensionskrav inför valet

  1. Det måste löna sig att ha arbetat
    Pensionssystemet måste förstärkas för de som arbetat ihop sin pension. Vi vill se högre pensionsavsättningar som kommer både dagens och framtidens pensionärer till del.
  2. Total översyn av pensionssystemet
    Alla olika faktorer som påverkar måste ingå och kunna föranleda förändringar. Systemet behöver renoveras, inte raseras. Upphör att lappa-och-laga med åtgärder utanför systemet.
  3. Ordentlig och ärlig politisk debatt
    Pensionssystemet förtjänar en ordentlig och ärlig politisk debatt. Partierna måste berätta vad de vill och vilka olika förslag de har, väljarna ska kunna utkräva ansvar.

Klicka här för att öppna pensionstrygghet.se