Det goda samtalet, den viktiga kommunikationen

 

De två gångna pandemiåren har inneburit färre chanser att träffas, umgås och samtala. Möten mellan människor har saknats oss.

Med hjälp av vaccinsprutor kan vi bara hoppas att den stundande våren medför att vi kan ses, utbyta erfarenheter, lära oss nytt och framför allt, ha trevligt. 

Många har fått lära sig nytt under pandemin. Vi har haft möten, seminarier och utbildningar via olika digitala plattformar som t ex Zoom. Jag tycker att vi alla är ett bra exempel på ”det livslånga lärandet”.

Jag vill påminna om två utmärkta verktyg, som kompletterar våra möten och arrangemang:

Vi har en hemsida, www.spfdraken.se. Gå in och titta och lär känna den. Här finns bl a nyheter från Draken, distriktet och förbundet. Ni hittar våra olika arrangemang och våra tidningar Draken och Senioren. Saknas något? Skicka då ett tips till vår webbredaktör Birgitta Althén, balthn@gmail.com. 

Vi har även en Facebooksida. Sök på Google eller via en egen Facebooksida: spf seniorerna draken kungsholmen, gilla sidan och ni är med. Här är alla välkomna att tycka till, ställa frågor, kommentera inlägg osv. Tillsammans får vi en bra och levande sida. Frågor och tips tas gärna emot av gittanthulin@gmail.com. 

Sist en inte minst - läs våra tidningar för att lära känna SPF och vad vi står för.

Tillsammans gör vi 2022 till ett år med många samtal och mycket kommunikation!

Birgitta Thulin, vice ordförande