Resekalendarium

Uppdaterades: 02 maj 2020

Bokning av resa

Vill du boka resa eller beställa programblad?

Kontakta vårt reseombud Lars Roxtorp, 070-646 91 33, larsroxtorp@gmail.com
eller Lou-Lou Hoekstra-Skoog, 073-589 35 45, lou-lou@live.se

Komplett program för resp resa hittar du när du klickar på rubriken.

Information om betalning framgår av respektive programblad.

Resorna gör vi ofta i samarbete med andra SPF-föreningar.


15 - 19 augusti (datum ändrat)

Dramatiska Färöarna
Öarna ligger mellan Island och Norge men tillhör det danska Kungariket tillsammans med Grönland. Där bor ca 50 000 personer och de har egen flagga och ett eget språk "färöiska". Kända för sina höga klippor, branta sluttningar och brusande hav.
Arrangör CK:s Resor


18 augusti (datum ej ändrat)

Bussutflykt till Linköping och på Göta Kanal 
Vi åker med buss från Stockholm till Bergs Slussar där vi går ombord på fartyget M/S Wasa Lejon och under ca 3,5 timmar passerar vi med guide nio slussar och två akvedukter. Under färden äter vi också en god lunch med kött eller fisk, smör, bröd och kaffe. I Borensberg hämtar bussen oss och vi gör ett besök i Gamla Linköping.

Pris 895:- kr inkl buss, båt, lunch och guide.

31 augusti - 3 september (ändrat datum)

Hangö och Fiskars i södra Finland
Vi åker med Viking Line till Åbo där vi möts av vår guide och buss.
Via Kungsvägen besöker vi bl a Fiskars som vi kanske känner bäst för sina saxar och andra verktyg av hög kvalitet. Men den gamla bruksorten har mycket annat av konstnärliga aktiviteter att visa. Hangö är den sydligaste hamnstaden i Finland och känd inte minst som seglarnas stad. Vår guide och värdinna Leena Immunen bjuder på pianokonsert och andra överraskningar. Pris från 5 395:-. Enkelhytt och enkelrum + 875:-
Arrangör Viking Line

27 sept – 1 okt (datum ändrat)

Underbara Lissabon
Portugals spännande och vackra huvudstad. Vår guide Isabel Höckert tar oss till gamla och nya sevärdheter och museer. En dagsutflykt till Costa Azul, den blå kusten, med vinprovning, lunch med skaldjur och andra godsaker i en fiskeby. Vi bor på Hotel Neya.

Pris ändrat till 12 950:- Enkelrum + 2 300:-.
Arrangör ReseSkaparna

3 - 5 november

Mary Poppins på Svenska Teatern i Helsingfors 

Nu är det äntligen dags för Mary Poppins att flyga över hustaken och in i de vackra salongerna på Svenska Teatern i Helsingfors.

En magisk föreställning med detaljrik dekor, vackra dräkter, fantastiska dansnummer och oförglömliga låtar. Mary Poppins är en av de största satsningar som Svenska Teatern har gjort.

Till Helsingfors reser vi med M/S Gabriella från Viking Line. Ombord i à la carte-restaurangen njuter vi av en tvårättersmiddag med vinpaket. Underhållning och shopping finns för alla smaker. Detta är något att glädjas åt när höstmörkret drar in.

 

I nästa nummer av Draken

- Badparadiset Mae Phim i Thailand
Avresedatum 14/11 och 26/11 2020 samt 30/1 och 11/2 2021

Publicerades: 16 januari 2017 Uppdaterades: 02 maj 2020