Musikalen Everybodys talking about Jamie 16 november

Teaterresa till Malmö Opera 16 november

MUSIKALEN EVERYBODY`S TALKING ABOUT JAMIE

Malmö Opera torsdagen den 16 november 2023.

Kiviks Taxi, SPF Tomelilla, SPF Smedstorp, SPF Borrby, SPF Simrishamn, SPF Kivik och SPF Brösarp bjuder in till höstens stora musikal på Malmö Opera.

Världen är en show – din show! Jamie är skolans udda fågel, en kille som fantiserar om att bli dragshowartist. Hur ska han hitta modet att gå sin egen väg? Och hur vet man vem man egentligen är?

Publikfavoriterna Oscar Pierrou Lindén och Loa Falkman gör rollerna som Jamie och hans mentor Hugo i en fartfylld musikal om drömmar och identitet, baserad på en sann historia.

Musikalen blev en hit redan vid urpremiären i Sheffield 2017 och gick direkt till Londons West End. Musikalen vann en mängd priser och snart spreds succén över hela världen.                           

Vi börjar vår upplevelse på Malmö Opera med att avnjuta en ”Operatallrik” i den vackra operafoajén, bestående av bröd med ost och marmelad, rostbiff med remoulad, lax, potatis och tillbehör. Kaffe/te och mandelkaka med choklad ingår också.

Klockan 19.00 har vi bänkat oss i salongen på Malmö Opera för att njuta av musikalen. Vi har bra biljetter på rad 6-14 på vänster och höger sidoparkett.

Varmt välkomna till en smakfull, trevlig och underhållande eftermiddag och kväll i goda vänners lag.

Sista dag för anmälan är den 9/9. Begränsat antal platser...först till kvarn..

Pris: 1225:-/person. I priset ingår bussresa, teaterbiljett, matig operatallrik och kaffe/te med kaka.

Betalas senast den 9/9 till bankgiro 5705-1237, Kiviks Taxi AB. Därefter återbetalas inga teaterbiljetter om inte ersättare finns. Ange namn och Jamie 16/11 på betalningen.

Vi åker från:
15.05 Vitaby, medborgarhuset  
15.15 Brösarp, vägstationen.  
15.30 Kivik, torget
16.00 Simrishamn, godsmagasinet.  
16.20 Smedstorp, medborgarhuset.  
16.40 Tomelilla, Lidl.

Anmälan senast den 9/9 till: Lill Sallstedt, tel/sms: 073-70 70 757, epost: lill@sallstedt.se

Vi reser med