"Såsom i Himmelen" Malmö Opera 5 maj

En lite lyxigare teaterresa till Malmö Opera

SÅ SOM I HIMMELEN

Malmö Opera torsdagen den 5 maj 2022.
En lite lyxigare teaterresa

Kiviks Taxi och SPF Tomelilla, SPF Smedstorp, SPF Borrby, SPF Simrishamn SPF Kivik och SPF Brösarp bjuder in till vårens stora musikal på Malmö Opera torsdagen den 5 maj 2022.

Så som i Himmelen är en gripande berättelse som träffar rakt i hjärtat. Musikalen, med musik av hitmakaren Fredrik Kempe, är baserad på Kay Pollaks älskade film. I huvudrollen ser vi musikalartisten Fredrik Lycke som tillsammans med en fantastisk ensemble och Malmö Operakör intar den stora scenen.

Vi åker från Österlen på eftermiddagen och klockan 17.00 börjar vi vårt besök på Malmö Opera med en läcker 3-rätters middag i den vackra operafoajén, Skagen på croissant med löjrom till förrätt och en grillad majskycklingfilé med grön sparris, hollandaise och potatis till varmrätt. Och i pausen vid samma bord serveras vi en desserttallrik med citronmarängpaj, chokladpralin och jordgubbskaka med fläder och vit choklad.

Klockan 19.00 har vi bänkat oss på rad 12-20, bra platser men lite längre bak än vanligt, i salongen på Malmö Opera för att njuta av musikalen.

Varmt välkomna till en smakfull, trevlig och lite lyxigare teaterresa.

Sista anmälningsdag är den 7 mars. Begränsat antal platser…först till kvarn…

Pris: 1295:- I priset ingår bussresa, teaterbiljett och 3-rätters operamiddag.

Anmälan senast den 7 mars till: Lill Sallstedt, tel/sms 073-70 70 757, epost lill@sallstedt.se

Betalas senast den 9 mars till bankgiro 5705-1237, Kiviks Taxi AB. Därefter återbetalas inga teaterbiljetter och anmälan blir bindande. Ange namn och teater 5/5 på betalningen.

OBS! Resan är med reservation för gällande restriktioner kring Covid-19 med bl.a. eventuellt krav på vaccinationsbevis för Malmö Opera.

Vi åker från:
14.25 Kivik, Torget OBS! ny plats.  
14.40 Brösarp, Vägstationen.  
14.50 Vitaby. Medborgarhuset. 
15.20 Simrishamn, Godsmagasinet.  
15.40 Smedstorp, Medborgahuset.  
16.00 Tomelilla, Lidl.

          Vi åkte med