12 april "En liten bokhandel i Paris"

Nytt år - nya filmer på Klubb 67 matinébio på Riobiografen i Tomelilla!

Klubb 67 Matinébio på Riobiografen i Tomelilla 12 april

Denna gång blir det fransk-italienskt med En liten bokhandel i Paris. En stilig medelålders kulturman ägnar all tid åt sin lilla bokhandel. Han lever för litteraturen och för sin dotter, som är rullstolsbunden efter en olycka. Hon sitter mest bara där, en trappa upp från butiken. Där dyker en stökig, utlevande, smågalen skådespelerska upp allt oftare. Så småningom uppstår känslor mellan henne och kulturmannen. Filmen rekommenderas i februarinumret av SPF:s tidning Senioren. Svensk premiär 13 februari 2023. 

Film: En liten bokhandel i Paris (Italien, språk franska och italienska, svensk text)
Datum: onsdag 12 april 2023
Tid: kl 14.00, insläpp från kl 13.30
Pris: 88 kr/person (gäller endast medlemmar i SPF, ordinarie pris 110 kr för övriga.)
Betalning: Betalas till SPF Klubb 67 helst till bankgiro. Swish går dock också. Betala så vi ser betalningen senast den 11 april.
BANKGIRO: 780-2366 
SWISH: 123 679 60 64
Ange namn och "Rio 12 april" på betalningen.
OBS Ingen betalning ska göras i kassan på bion, SPF Klubb 67 får faktura på biljetterna. Om du inte kan betala via bankgiro eller har swish, går det att betala kontant på bion till SPF Klubb 67.

Biljetter utdelas inte. Vi har bokade platser på raderna B-H utifrån antal anmälda och platser intas allt efter ankomst och avprickning. OBS att de två raderna längst bak inte är tillgängliga för gruppbokningen. På Rad B (längst fram) kan plats reserveras för den som t.ex. behöver sitta utan någon framför sig eller har svårt att komma upp till raderna ovanför. Anmäl i så fall att du vill sitta där. 

Anmälan: Senast 10 april OBS! till Margareta Holmlund, sms/tel: 070-692 30 00, epost: margareta.holmlund@kkjh.se.

VÄLKOMNA!

I samarbete med