Grilldag i fin septembersol

Septembersolen var på strålande humör i Kronoskogen när vi "grillade" i gång höstens verksamhet den 2 september

27 medlemmar hade med mycket kort varsel hörsammat att komma till Kronoskogen för lite grillning och information om höstens aktiviteter. Alla hade med sig egen "matsäck" och septembervädret var på bästa humör med ca 22 grader och värmande sol.

Ordförande Gunnar Sallstedt såg till att det fanns glöd i grillen och där fick både tjocka och smala korvar med olika smak trängas om utrymmet. Det gick galant och korven smakade fint till kaffet.

                   

Styrelsen informerade om kommande verksamhet under hösten. Vi startar med månadsmöten igen och torsdag 30 september blir första datum där Eva-Gun Westford gästar och pratar från sina över 40 år som polis. Mötet avhålls på Teaterhallen i Folkets park. Lokalfrågan är fortfarande ett bekymmer men på sikt kan det finnas lösning i Stora Hotellet där planen från ägarna är att öppna ett Kulturcentrum i Tomelilla, där också föreningslokaler ska finnas. Monica Norén gav vidare lite kort information om kommande månadsmöten och dess innehåll och att det blir fyra månadsmöten. Tre på den sista torsdagen i respektive september, oktober och november samt omkring Lucia i december. 

              

Vi kommer att skicka ut en enkät till medlemmarna om intresseanmälan till olika aktiviteter. Styrelsen hoppas att så många som möjligt svarar på enkäten. Den kommer att skickas ut under hösten och tar sikte på verksamheten nästa år.

Kent Persson informerade om att Tomelilla Ungdomsorkester spelar igen och att det är konsert i Stadsparken söndag 12 september kl 15.

               

              

Eftermiddagen fortsatte sedan med prat och umgänge innan det blev lagom att bryta upp. Styrelsen tackar alla som kom dit och vi blickar nu framåt med tillförsikt.            /Gunnar Sallstedt