17 maj "Downton Abbey - A new era"

Nytt år - nya filmer på Klubb 67 matinébio på Riobiografen i Tomelilla!

Klubb 67 Matinébio på Riobiografen i Tomelilla 17 maj

Denna gång ser vi den engelska filmen Downton Abbey: A new era med bl.a Maggie Smith​ och Hugh Bonneville i rollerna. Hela gänget från Downton Abbey i den andra filmen. Lady Grantham, Violet Crawley, har ärvt en stor lyxvilla på franska rivieran. Och ett filmteam vill hyra godset och göra en påkostad stumfilm där. Violet skickar sonen, hans fru och några till ur familjen för att besöka Frankrike och reda ut alla turer. Där väntar en bitter änka som givetvis undrar varför hennes döda make inte låter henne ärva lyxvillan. Vad har Violet egentligen haft för sig i sin ungdom där i Frankrike? Och hemma på godset diskuteras det för och emot om man ska släppa in filmteamet. Svensk premiär 13 juli 2022. 

Film: Downton Abbey - A new era (England, språk engelska, svensk text)
Datum: onsdag 17 maj 2023
Tid: kl 14.00, insläpp från kl 13.30
Pris: 88 kr/person (gäller endast medlemmar i SPF, ordinarie pris 110 kr för övriga.)
Betalning: Betalas till SPF Klubb 67 helst till bankgiro. Betala så vi ser betalningen senast den 16 maj. Betalning kan även göras med swish.
BANKGIRO: 780-2366 
SWISH: 123 679 60 64
Ange namn och "Riobio 17 maj" på betalningen.
OBS Ingen betalning ska göras i kassan på bion, SPF Klubb 67 får faktura på biljetterna. Om du inte har swish eller kan betala via bankgiro går det att betala kontant på bion till SPF Klubb 67.

Biljetter utdelas inte. Vi har bokade platser på raderna B-H utifrån antal anmälda och platser intas allt efter ankomst och avprickning. OBS att de två raderna längst bak inte är tillgängliga för gruppbokningen. På Rad B (längst fram) reserveras några platser för den som t.ex. behöver sitta utan någon framför sig eller har svårt att komma upp till raderna ovanför. Anmäl i så fall att du vill sitta där. 

Anmälan: Senast 15 maj till Gunnar Sallstedt, sms/tel: 070-792 06 75, epost: gunnar@sallstedt.se

VÄLKOMNA!

I samarbete med