Onsdagsmöte 14 april

Countrymusik med Benny Jannerbrink

SPF Seniorerna Hjortens onsdagsmöte (den 13/4) bjöd på underhållning av Benny Jannerbrink. Efter många år som sångare i dansband uppträder Benny nu med egna arrangemang av låtar i Country & Western stil. Benny skriver även egna låtar.
Vid mötet framförde Benny 12 låtar, en del kända, några mindre kända, samt flera egenskrivna. Klassiker som "On the road again", "You never can tell" och "Always on my mind" blandades med några (för mig) mindre kända. Dessutom fick vi höra några av Bennys egenskrivna låtar som "Lilla blåa fågel" och "Steppa boots", båda goda exempel på Bennys talang.
Bennys gitarrspel och sång hade fint stöd i de bakgrundsarrangemang som han förberett i sin egen studio. Så helheten blev en njutbar eftermiddagsstund som nog uppskattades av många (kanske inte minst av en gammal C&W-fantast som jag).
Mötet avslutades med kaffe och kaka, lotteridragning och information, bl.a. att batterier till hörapparater åter kommer att kunna köpas på expeditionen. Vi blev också påminda om att det återstår några onsdagsmöten innan sommaren.
Text:HaAn Foto:SC