2024-02-15 Årsmöte

15 februari träffas medlemmar på ett välbesökt årsmöte. 90 personer hörsammade kallelsen. Mötet besöktes även av Rune Pelvén från distriktsstyrelsen, Lennart Thern och Kerstin Frykberg från SPF Tomas och Alexander Markiano från Studieförbundet Vuxenskolan. På mötet deltog skrivtolkarna Therese Magnusson och Maria Laurin från tolkenheten, region Västmanland vilket var mycket uppskattat av mötesdeltagarna. 
Mötet inleddes med att alla hälsades välkomna av ordförande Ulla Elfvendahl som därefter tände ett ljus och utlyste en tyst minut för att hedra minnet av dem som gått bort under året. 
Efter väl genomförda årsmötesförhandlingar som leddes av Lennart Thern, mötesordförande och Maj-Britt Öhman, mötessekreterare fick omvalde ordföranden ordet och talade bland annat om vikten av att hänga med i tiden och försöka prova på olika digitala lösningar utan att vara rädd – inte säga nej jag kan inte eller nej jag vill inte, utan att ha provat. Vara varsam och skaffa kunskap men inte vara rädd. Några trotjänare har valt att sluta sina uppdrag och tackades av med en blomma. Gunnel Jonsson lämnar styrelsen och sitt uppdrag som ansvarig för mötesgruppen. Gunilla Nilsson, Arne Hansson och Solveig Östberg lämnar sina uppdrag som valberedare. Revisorerna Monika Knutsson och Gun Jonséus slutar även de sina uppdrag. Birgitta Norekrans tackades för sin insats som ledare för Canastan och Tommy G Andersson går ur programgruppen. När även presidiet tackats för sin insats var det dags för den traditionella goda Prinsesstårtan från Tranellska.
Foto: Olof Lundin och Håkan Fehne