Quiz och musik med Lennart Palm

Medlemsmötet den 9 november i Ekenkyrkan samlade 70 personer. Peter Jansson, ordförande, hälsade alla välkomna samt informerade om kommande aktiviteter. Det finns platser kvar till Falkenbergsrevyn nästa år. Anmälningslista cirkulerar. Påminns också om anmälan till decembermötet med Lucia, även denna lista cirkulerar.

Efter vi serverats och ätit en god smörgås, som festkommittén i köket gjort, var det dags för underhållning.

Lennart Palm, musiker, känd från bl.a. Melodikrysset i radion, hälsades välkommen. Han presenterade sig och berättade om sin tid i radion mm. Lennart Palm lämnade ut ett av de fem olika Quiz han hade som underlag när han var ute och spelade. Sedan följde ett antal melodier och frågor som var mycket trevliga och inte allt för svåra. Mellan frågor och musik fick vi också ta del av Lennarts liv med roliga och underhållande historier. Tre vinnare fick pris efter att Lennart haft en dragning av alla svaren. Lennart Palm tackades med varma applåder och en blombukett samt hälsades välkommen åter till fler tillfällen.

Vi avslutade som brukligt med lottdragning och vinstutdelning från vårt lotteri. Peter tackade alla som kommit och hälsade välkommen till nästa möte den 7 december i Johanneskyrkan.

Maj-Britt Fröberg