Underhållning av SPF-sångkören Treklangen

  • Treklangen
  • med träblåsare
  • Treklangen
  • med träblåsare

Torsdag den 17 oktober var det dags för medlemsmöte. Plats var Johanneskyrkan i Lindome som fylldes av positiva och glada SPF:are trots det höstmulna vädret. Bengt Jinfäldt, vår ordförande, hälsade alla välkomna och gav oss information om kommande aktiviteter. Bengt berättade också om ett par möten med representanter från Mölndals stad. Eftersom det inte finns något KPR-råd i Mölndal är dessa träffar viktiga.
Så blev det dags för kaffe och god smörgås. Köksteamet hade som vanligt lyckats med detta och fick en stor applåd.
Anna-Karin Feragen från Studieförbundet Vuxenskolan var inbjuden och gav oss en bra information om SV:s programutbud. De kan hjälpa till med att starta upp cirklar och utbildningar samt har även en del föreläsningar.
Efter detta förflyttade vi oss till salen med scen för att lyssna på sångkören Treklangen. De ackompanjerades av klarinett, gitarr och flygel och framförde en fin och stämningsfull sångkavalkad. Avslutade med ett valspotpurri där vi alla sjung med. Stort tack till dem och välkomna åter.
Avslutningsvis var det lottdragning som gladde en del godissugna. Nästa möte är i Ekenkyrkan, Kållered, torsdag 14 november kl. 12.00, då vi får höra en berättelse om att bestiga Kilimanjaro.

Maj-Britt Fröberg