En midsommarhälsning

Bästa medlemmar i SPF Sagsjön!

Pandemin har medfört stora förändringar i vår verksamhet. Vi saknar våra möten och andra sammankomster. Det känns tråkigt att inte kunna träffas på de sätt vi hittills tagit för givna. Men efter regn kommer solsken och då kommer vi igång igen!
För att visa vad vi planerat under hösten, skickar vi ut ett preliminärt program till er som har anmält mailadresser. Programmet hittar du också på vår hemsida.
Varför preliminärt ? Jo, i huvudsak gäller det att bestämmelsen om max 50 personer vid alla sammankomster, samt rekommendationen om försiktighet i umgänget för oss 70+, kan sätta käppar i hjulet för vissa av våra aktiviteter. Det faktum att flera grannländer i nuläget inte släpper oss svenskar över sina gränser begränsar vår planerade Finlandsresa. Försiktighet anbefalls ju även för resor inom landet.
Vår målsättning är att kunna genomföra höstens program i sin helhet, men vår närmaste framtid ligger inte i våra händer utan i myndigheternas. Detta måste vi dessvärre acceptera och anpassa oss efter.
Vi önskar Er alla en Glad Midsommar och ser fram emot att träffas till hösten!

Styrelsen SPF Sagsjön