Luciafirande med fin julmusik

Vår traditionsenliga avslutning av året firades den 8 december i Johanneskyrkan, Lindome. Vi var nästan 100 medlemmar som kommit för att lyssna på luciasången och andra fina julsånger. När alla druckit upp glöggen och tagit plats i kyrksalen hälsade Peter Jansson, vår ordförande, alla välkomna. Peter informerade om kommande händelser och vårens program, som kommer att sändas ut strax före jul, via mejl eller post.
Så var det dags för de härliga barnen från Stjärnans förskola att komma in och stämma upp med sin sång. Det är alltid så roligt att se deras inlevelser och hur duktiga de är. En eloge även till deras duktiga ledare som ackompanjerade på gitarr.
När vi fått känna lite julstämning av musiken tog vi plats vid borden. Där var det framdukat med goda jullandgångar, dricka samt kaffe och kaka. Efter att vi ätit upp och haft en trevlig stund blev det lottdragning med fina vinster. Peter tackade alla som kommit och önskade en God Jul och ett Gott Nytt År. Nästa gång ses vi den 12 januari i Johanneskyrkan.

Maj-Britt Fröberg