Våravslutning med fin sång

Den 11 maj, en strålande vårdag, hade vi SPF-are Sagsjön våravslutning i Johanneskyrkan. Vi var ett 70-tal som kommit för att lyssna på de härliga barnen från Stjärnans förskola. De hade övat in och sjöng ett antal vår- och sommarvisor, som de med liv och lust framförde. Stora applåder fick de ta emot från oss som lyssnat.
Därefter tog vi plats vid det fint dukade borden. Vi bjöds på en stor och jättegod landgång som serverades tillsammans med dricka och avslutningsvis kaffe och kaka.
Peter Jansson berättade om höstens program och lite vad vi kan förvänta oss. Programmet kommer att sändas ut i slutet av månaden. Reseansvariga, Barbro Niklasson, informerade om de kommande planerade resorna, närmast resan till Vänerskärgården den 25 maj. Senare i höst är det en 6-dagars vinresa till Tyskland som gäller. Under sommaren sker också flera dagsutflykter bl.a. en bussrundtur i Göteborg och en båtresa till Björkö. I juni blir det Quizkväll på Leilas och en guidad visning av Börsen i Göteborg. Lättast att hålla sig uppdaterad om aktiviteter är att besöka vår hemsida. Det sänds också ut meddelande per mail.
Avslutningsvis var det dragning på lotteriet. Därefter avslutade Peter med att önska alla en trevlig och fin sommar.

Maj-Britt Fröberg