God Jul och Gott Nytt År med Mötesglädje!

Jul och Nyårshelgerna är på många sätt en glädjens tid. Men för de som är ensamma kan ensamheten kännas större än vanligt. Då kan appen ”Mötesglädje” vara till hjälp för att komma i kontakt med andra i samma situation.

  • Mötesgläjde är en app för seniorer av seniorer. Du behöver inte vara medlem i SPF Seniorerna för att använda dig av appen.

Genom appen Mötesglädje kan du hitta andra personer att samtala med och chatta. Du kan också skapa en aktivitet eller se om det finns någon aktivitet att delta i under fliken "Event"*.

För att kunna få glädje med Mötesglädje behöver du en smart telefon eller en surfplatta. Appen laddas ner via Google Play butiken (om du har en Android) och via App Store (om du har en Iphone). 

Klicka här för att hitta mer information och se hur du laddar ner och installerar appen

God Jul och Gott Nytt År med Mötesglädje! 

* Många tror att ett event är något stort möte eller liknande. I appen Mötesglädje är det inte alls det. Där kan det vara en promenad, fika, biobesök eller liknande. Du kan enkelt lägga upp information i appen om en aktivitet som du vill göra, eller delta i ett event som redan finns i appen.

Mötesglädje har finansierats av Allmänna arvsfonden och tagits fram av SPF Seniorerna i samarbete med PixelPappa.