Boule

Ordet Boule kommer från franskan och betyder klot. Ordet har överförts till vårt språk till ett spel som vi kallar boule. Spelet spelas genom att kulor av stål kastas mot en liten träkula - där närmast vinner. Oftast spelar man på hårt grusunderlag. Vintertid håller vi till på banan i anslutning till Växtverket och sommartid på banan vid gamla torget.
Inom SPF har vi några verksamheter som rör fysisk aktivitet - vandringar och boule. Nu vill jag slå ett slag för boule.. Föreningen behöver tillskott för att kunna fortsätta! Inte skall vi väl behöva lägga ner verksamheten pga ointresse bland medlemmarna?? Tillsammans med social gemenskap leder dessa aktiviteter till god hälsa och högre livskvalitet!!
Såväl "gamla" som nya spelare hälsas därför välkomna till återstarten. Är du osäker på om du kommer att trivas med sysselsättningen, så bjuder vi på ett prova-på-arrangemang. Detta innebär att du kommer till vår lokal, lånar något klot och deltar i spelet. Efter några gånger har du bestämt dig - detta var inget för mig ELLER detta skall jag banne mig fortsätta med!
Sist och slutligen - vi spelar tisdagar kl 13 med start efter coronauppehållet tisdagen den 20 april. Lennart Håkansson kommer att hålla i det praktiska. Om du har några frågor i anslutning till spelet så når du honom på 070-3516936. Varmt välkomna!