Refräng o Co 15 jan

MYSIGA UNDERHÅLLARE PÅ SPF BOGESUNDS MÅNADSTRÄFF.

Onsdagen den 15 januari hade SPF Bogesund inbjudit till Månadsträff på Trädgården.


Ordföranden Roy Olausson hälsade 120 glada seniorer välkomna och redogjorde för kommande program. Kjell Engström informerade om frågetävlingen "Hjärnkoll", som nu är inne på elfte året och inbjöd supportrar till nästa tävling, som går i Hökerum.

Därefter var det dags för dagens underhållare att ta scenen i besittning. Under det lite kryptiska namnet "Refräng o Co" framträdde Gunilla och Kent med sång och musik. Publiken fick höra ett rikt urval av Gunilla och Kents repertoar av gamla goda örhängen från 20-talet och framåt. Några trevliga exempel: "In the mood", "Mamma är lik sin Mamma", "Teddy bear", "South of the border" , "Får jag tala om att det är dig jag har kär?".

Den rutinerade duon – de ska snart släppa sin tredje CD – framförde sina låtar på ett mycket proffsigt sätt. Parets show kryddades av ett mysigt och underfundigt mellansnack, vilket vann publikens stora gillande. Efter extranummer avtackades underhållarna med blommor av ordföranden.

Sedan bjöds det på kaffe med goda kakor. Efter att de många vinsterna i lotteriet delats ut till glada vinnare avslutades den trevliga träffen.

Insänt av Kjell Engström

Bilder från träffen.  Foto Bosse