2018-03-21 Modevisningen

Månadsträff med modevisning onsdagen den 21 mars på Församlingsgården!

Länk till bilderna!

Onsdagen den 21 mars kom ca 150 personer för att vara med vid årets modevisning hos SPF Seniorerna Bogesund.

Ordförande Roy Olausson hälsade alla hjärtligt välkomna och gav därefter ordet till Marianne Ronnby, dagens konferencier. Hon hyllade alla butikerna i Ulricehamn och Gällstad som lånat ut kläder, väskor och smycken. Därefter var det dags för modellerna att inta catwalken under ackompanjemang av Majvor Sigvardsson. Det var kläder för alla tillfällen som visades upp på ett fint sätt av de duktiga modellerna.

Under pausen serverades kaffe med dopp. Roy Olausson informerade bl.a. om att detta är sista månadsträffen i församlingsgården. Mats Olsson berättade om planerade resor och sedan var det dags för lotteridragning med många fina vinster, en del skänkta av de medverkande butikerna.

Därefter kom modellerna tillbaka för att visa upp fler kreationer och vi fick även se två modeller dansa. Detta inslag var reklam för sommarens Timmeledanser, som alla är välkomna till. Eftermiddagen rundades av med kläder för sommarens olika fester. Ballonger, bubbel och sommarmusik avslutade hela modevisningen.

Ordföranden tackade alla deltagare för allt arbete som lagts ner och överlämnade rosor.

Inskickat av
Ingegerd Johansson