2017-05-31 Vårfest på Skotteksgården

VÄLBESÖKT VÅRFEST HOS SPF BOGESUND.

Länk till bilderna!

Onsdagen den 30 maj arrangerade SPF Seniorerna Bogesund sin traditionella vårfest, som i år var förlagd till Skotteksgården. Ca 140 medlemmar hade samlats till våravslutningen. Enligt en gammal god tradition var alla 60 föreningsfunktionärerna inbjudna till festen. Efter välkomstdrinken hälsade föreningens ordförande Roy Olausson alla hjärtligt välkomna till bords. De nya krögarna på Skottek serverade sedan en mycket välsmakande supé.

Därefter var det dags för kvällens underhållare. Det var tre gamla "musikrävar" i form av "SGT. PEPPER AFFINITY", som består av Helge Hesslefors, Rolf Engqvist och Måns Riise. Trion som bildades redan 1957, har specialiserat sig på Beatles omfattande musikskatt. Publiken kunde glädja sig åt ett antal örhängen som "Something", "When I am 64", "Yesterday" m fl.

Resekommitténs Sven Jönsson informerade sedan om aktuella resor. Efter att vinnarna i det omfattande lotteriet fått sina priser, var det dags för dessert och kaffe. Under tiden fick vi ytterligare några prov på Beatles omfattande repertoar.

Ordförande tackade sedan alla funktionärerna, som lägger ner ett engagerat och omfattande arbete i föreningen. Han tackade också dagens underhållare, ett tack som ackompanjerades av hjärtliga och ihållande applåder.

Inskickat av
Kjell Engström