Falkenbergsrevyn den 12 januari

Glada SPF:are på Falkenbergsrevyn!

Ett fyrtiotal SPF:are samlades på torget den 12 januari. Där väntade en buss som skulle ta oss till Falkenbergsteatern för att se årets föreställning, "Uppskruvat". Före resans start hälsade reseledare Sven Jönsson alla välkomna.

Vid framkomsten till Falkenberg, började vi med att avnjuta en asiatisk buffé på restaurang "Sisi". Den ligger vägg i vägg med den teatern som revyn framförs på. När det dags att inta sina platser i salongen tog det bara cirka tio minuter innan man satt på sin bänkplats, väldigt praktiskt då man inte heller behöver gå ut. Dessa proffsiga revyskådespelare framförde som alltid sina nummer med bravur, där en del av replikerna var under bältet. Det ligger antagligen i tiden numera.

Ett litet axplock av de olika framförande: En gnabbvisa i en melodi ur "Annie Get Your Gun". Strulet i Svenska akademin är ett måste, Postnord fick också en släng av sleven. Regeringskrisen skojade man med i form av en cover på Stefan och Krister. Där de figurerna agerar som de två statsminister-kandidaterna, Stefan Löfven och Ulf Kristersson.

Alla i sällskapet var efter denna trevliga föreställning på bra humör. Det gjorde att hemresan gick lite fortare.

Inskickat av
Tommy Hall