Oktober månadsträff i Trädgården den 10 oktober.

Välbesökt månadsträff hos SPF Seniorerna Bogesund

Länk till bilderna!

Onsdagen den 10 oktober samlades ett stort antal glada seniorer i Trädgården för oktober månads träff.

Ordförande Roy Olausson hälsade alla hjärtligt välkomna och vände sig speciellt till naturfotografen Jan Töve. Roy var mycket glad över att så många hade kommit trots det vackra vädret. Det blev snabbt fullsatt så extra bord fick sättas in. Roy informerade om förbundsmästerskapet i Hjärnkoll som gick av stapeln i fredags med deltagande från SPF Bogesund.

Ove Gustafson berättade om olika golftävlingar som varit framgångsrika för föreningen under säsongen.

Roy presenterade Jan Töve, naturfotograf från Hökerum. Jan visade många fantastiska bilder om spännande möten med människor, djur och natur. Han började visningen med en bild och ett citat "Lasse, Lasse liten, världen är så stor". Jan har hela världen som sitt arbetsfält men känner att hembygden numera är hans hemvist och minst lika spännande som övriga världen. Han avslutade visningen med samma citat som han började: "Lasse, Lasse liten, världen är så stor".

Urban Zander informerade om KPR-gruppens arbete under de år som han har varit ledamot. I samband med årsskiftet avgår Urban och efterträdes av Anders Dahlén. Ett stort tack till Urban för hans arbete i KPR.

Efter lotteridragningen tackade sedan ordföranden Roy Olausson kaffekommittén och alla andra som bidragit till den trevliga månadsträffen.

Inskickat av
Marianne Ronnby/Inga Andersson