2017-12-07 Julbord

MÅNGA GÄSTER KOM TILL JULBORDET HOS SPF BOGESUND!

Länk till bilderna!

Den 7 december samlades ett hundratal medlemmar i SPF Seniorerna Bogesund i Trädgården för årets sista Månadsträff.

Inledningsvis hälsades alla gästerna välkomna av ordföranden Roy Olausson. Därefter passerade alla glöggbordet, som erbjöd välsmakande glögg, pepparkakor m.m.

Snart var det så dags för att smaka på vad kallskänken hade att erbjuda. Och där fanns alla tänkbara läckerheter, fast undertecknad referent saknade grisfötterna, men det var han tämligen ensam om.

När vi sedan avnjutit även den goda och variationsrika varma delen av julbordet, var det dags för dagens underhållare att ta podiet i besittning. Underhållaren var ingen mindre än Ulricehamns enda riksspelman Sabina Henriksson. Hon spelade på alla sina instrument: fiol, durspel, nyckelharpa, säckpipa, gitarr och olika flöjter. Hon inte bara spelade, hon berättade på ett mycket inlevelsefullt sätt om sina olika instrument och låtarna hon framförde. Vi fick också många intressanta detaljer ur gångna tiders musikhistoria. Efter framträdandet fick hon mycket varma applåder. När kaffebordet med goda kakor och julgodis var länsat var det dags för dragning av lotterierna.

Ordföranden tackade sedan alla som medverkat till att göra året sista sammankomst väldigt lyckad. Han vände sig speciellt till det nya cateringföretaget "Vellis" med Linda i spetsen från Marbäck för ett utmärkt välsmakande och välarrangerat julbord.

Inskickat av
Kjell Engström