2017-11-08 Månadsträffen

VÄLBESÖKT MÅNADSTRÄFF HOS SPF BOGESUND.

Länk till bilder!

Onsdagen den 8 november samlades 110 glada seniorer i Församlingsgården för månadens träff.

Ordföranden Roy Olausson hälsade alla välkomna och vände sig speciellt till Melker Ström från Ulricehamns sparbank. Melker, som är nytillträdd VD för banken, berättade mycket intressant och personligt om sin bakgrund och sina tidigare verksamheter. Han redogjorde vidare för bankens betydelse för bygden och vilka olika verksamheter som banken stöttar. Under den följande frågestunden fick sparbankschefen svara på flera frågor från seniorerna, bl.a. varför ideella föreningar måste betala för att sätta in pengar på banken. Som ett bevis för bankens stöd till föreningslivet överlämnade Melker en check till föreningens verksamhet.

Vid den efterföljande kaffestunden bjöd Sparbanken även på tårta.

Programkommittén hade lyckats engagera Tore Olofsson och Jerry Rudenvall. De två musikerna har ett förflutet från dansbanden Thor Erics och Christers. Den talrika publiken kunde konstatera att de gamla fina takterna fanns kvar hos de glada spelmännen. Det härliga nostalgiprogrammet som framfördes innehöll många fina ikoner: Elvis, och även Tommy, Frank Sinatra, Gunnar Wiklund, Ricky Nelson och Sven-Ingvars var några av de som figurerade i det mycket uppskattade framträdandet.

Musikanterna lockade också med sig publiken att sjunga med i många av de gamla goda låtarna. Efter ett bejublat extranummer framfördes föreningens tack av programkommitténs Kjell Engström.

Efter lotteridragningen tackade sedan ordföranden Roy Olausson kaffekommitté och alla andra som bidragit till den trevliga månadsträffen.

Inskickat av
Kjell Engström