Julavslutning på Trädgården den 13 december!

FESTLIG JULAVSLUTNING HOS SPF BOGESUND.

Länk till bilderna!

Luciadagen den 13 december samlades 140 glada seniorer på Trädgården. Vid entrén serverades glögg med tillbehör under gemytligt mingel.

Ordföranden Roy Olausson hälsade alla hjärtligt välkomna och vände sig speciellt till dagens underhållare som kallar sig "Timmele ukulele och sång". Det är tolv trevliga seniorer som spelar och sjunger av hjärtans lust. De framförde ett antal tänkvärda alster av bl.a. Povel Ramel, Stefan Demert, Yngve Stoor och Sven-Ingvars. Publiken hängde med i de flesta sångerna.

Efter en stund kom Ulricehamns Lucia Ebba Johansson med tärnor på ett uppskattat besök, som belönades av seniorerna med rikliga bidrag till Lions hjälpverksamhet. Även föreningen skänkte en summa pengar till det behjärtansvärda ändamålet. Det var förövrigt 52: a året som Lions Club och UT arrangerade Ulricehamns Lucia.

När luciaföljet framfört sina stämningsfulla sånger framdukades en mycket välsmakande jultallrik.

Vår representant i KPR (kommunala pensionärsrådet) Urban Zander avtackades sedan av ordföranden efter väl förrättat värv.

Efter ytterligare ett framträdande av musikanterna från Timmele drogs vinnarna i höstens motionsaktiviteter. Till slut drogs även det fina jullotteriet.

Ordföranden tackade sedan musikanterna och alla som hjälpt till att arrangera den trevliga julavslutningen och önskade alla en fröjdefull jul. Han påminde också om första träffen på det nya året, då Lisa Karlsson kommer på besök. Lisa har varit utrikeskorrespondent i USA under många år.

Inskickat av
Kjell Engström