2016-04-13 Månadsträff

SPF Seniorerna Bogesund månadsträff med modevisning i april.

Länk till Bildgalleriet!

Onsdagen den 13 april kom drygt 180 personer till Församlingsgården för att deltaga vid årets modevisning. Roy Olausson hälsade alla hjärtligt välkomna och berättade att dagen skulle börja med en nostalgitripp. Kerstin Karlsson som, med hjälp av modellerna, visade upp sina egenhändigt sydda kläder från 1960-talet och fram till sekelskiftet. Under många applåder visades dessa tidstypiska kläder upp på ett mycket skickligt sätt. 

Marianne Ronnby, konferencieren för dagen, lotsade oss på ett mycket kunnigt vis genom den ytterst trevliga modevisningen med många vackra kläder och accessoarer.

Majvor Sigvardsson underhöll oss på piano under tiden kläderna visades upp. 

Kläder, skor, väskor, glasögon och smycken från butiker i Ulricehamn och Gällstad klädde 10 stiliga mannekänger. Vi behöver inte åka långt för att hitta det vi söker. Allt finns här i kommunen.

I pausen mellan två akter serverades kaffe och smörgås. Under tiden berättade Roy om aktiviteter som föreningen anordnar, luncher, vårfest m.m. Lena Tjäder rapporterade om resor framöver, Café Ramel i Borås, resa till Värmland i sommar och andra resor som planeras. Därefter var det lotteridragning med många fina vinster skänkta av de medverkande butikerna.

Alla deltagare fick rosor som tack för allt arbete som nedlagts. Mötet avslutades på sedvanligt sätt med nationalsången.

Inskickat av Ulla Andersson