Matlagning
Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad anordnas matlagningskurser under våren.
Vi träffas och lagar mat tillsammans. Start kl. 12.30-ca 16.00. Minst 8 deltagare, max 14 vid varje tillfälle. Alla väljer vilka tillfällen de vill gå på.
Pris: 250 kronor/tillfälle. Matkostnad tillkommer som betalas på plats.
Har man anmält sig utan att avboka minst en dag före kurstillfället, betalar man för den gången.
Anmälan till SV Sjuhärad, telefon 0771-50 20 20 eller till hemsidan sv.se/sjuharad.
Datum |
||
24 januari | Korv: ugnsbakad, Stroganoff, fläskkorv med tillbehör | |
31 januari | Soppa: fisksoppa, grönsakssoppa, jordärtskockssoppa | |
7 februari | Fläskkott: helstekt fläskfilé, kotletter i ugn och karré | herrar |
21 februari | Fisk: panerad fisk, fiskgratäng | |
28 februari | Färs: köttfärslimpa, biffar, köttfärssås | herrar |
7 mars | Lax: helstekt och parmesanbakad | |
14 mars | Kyckling: baconlindad, spett | |
21 mars | Grytor: olika slag | herrar |
28 mars | Vårbuffé | |
11 april | Avslutning med 3-rätters middag |