Matlagning

Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad anordnas matlagningskurser under våren.

Vi träffas och lagar mat tillsammans. Start kl. 12.30-ca 16.00. Minst 8 deltagare, max 14 vid varje tillfälle. Alla väljer vilka tillfällen de vill gå på.

Pris: 250 kronor/tillfälle. Matkostnad tillkommer som betalas på plats.

Har man anmält sig utan att avboka minst en dag före kurstillfället, betalar man för den gången.

Anmälan till SV Sjuhärad, telefon 0771-50 20 20 eller till hemsidan sv.se/sjuharad.

Datum

   
24 januari Korv: ugnsbakad, Stroganoff, fläskkorv med tillbehör  
31 januari Soppa: fisksoppa, grönsakssoppa, jordärtskockssoppa  
7 februari Fläskkott: helstekt fläskfilé, kotletter i ugn och karré herrar
21 februari Fisk: panerad fisk, fiskgratäng  
28 februari Färs: köttfärslimpa, biffar, köttfärssås herrar
7 mars Lax: helstekt och parmesanbakad  
14 mars Kyckling: baconlindad, spett  
21 mars Grytor: olika slag herrar
28 mars Vårbuffé  
11 april Avslutning med 3-rätters middag