2018-01-19 Falkenbergsrevyn

SPF Seniorerna Bogesund reste till Falkenbergsrevyn fredagen den 19 januari!

Länk till bilderna!

Vill man uppleva något trevligt är ett säkert kort" Falkenbergsrevyn". Det visste vi 40 förväntansfulla SPF:are som samlats kl.12.00 på Marknadsplatsen den 19 januari. Vi väntade på bussen som skulle transportera oss till Falkenberg.

Väl framme vid Falkenbergsteatern, vägg i vägg finns restaurangen "Sisi". Vi började där med att intaga en asiatisk buffé. Tiden med maten var väl tilltagen, alla han äta och även backa om, innan revyn började.

När sedan klockan som kallade samman publiken för att intaga sina platser i salongen, var det dags att gå genom dörren som var mellan restaurangen och teatern, väldigt praktiskt. Skådespelarnas proffsiga framförande förstärkte lustigheterna. Kvinnliga artisten som imiterade flera olika kända personer i en konversation, imponerade mycket.

Att med ord återge sketchernas innehåll låter sig inte göras. Det måste ses. Några sanningar kom i alla fall fram. Revymakarna hade från en säker källa i USA fått reda på följande: Frisyren som president Donald Trump har idag, har han fått när han oförsiktig nog var i närheten av orkanen "Irma". "Sketchen", mötet mellan Donald Trump och Kim Jong Un är också något som inte kan återges i skrift eller ord.

Alla i vårt sällskap var mycket nöjda med föreställningen. Än en gång har Sven och Ingela Jönsson som vanligt åstadkommit ett lyckat arrangemang.

Inskickat av
Tommy Hall