Julmarknad - Huseby Bruk 17 november


Den välbevarade bruksmiljön i Huseby bildar en sällsynt vacker ram kring Nordens största julmarknad. På julmarknaden deltar cirka 170 utställare som ställer ut över hela bruket. Här hittar du landets bästa hantverkare och småskaliga tillverkare av mat. Känn dofterna av ene, levande ljus och god mat. Därtill får landets största samling av gårdsföretag det att vattnas i munnen.

Resan startar 07.30 från Onsala kyrka och vi åker söderut.
På vägen stannar vi vid Kvibille Gästgivargård för en kopp kaffe med smörgås och såklart pepparkakan med ädelost. Genom vackra Simlångsdalen åker vi vidare till Huseby Bruk som ligger cirka två mil söder om Växjö. Vi har fyra timmar att på egen hand utforska vad Nordens största julmarknad har att erbjuda.
Efter en dag bland vackert hantverk och många godsaker är det skönt att sätta sig på bussen som tar oss till Hotell Ljungby, där vi blir serverade middag innan det är dags att åka tillbaka till Onsala. Vi beräknar att vara hemma cirka 20.30.

Pris: 750 kronor/person
Ingår: Bussresa t/r · förmiddagsfika · entré Huseby julmarknad · middag · reseledare.

Speciellt: En stor del av Husebys julmarknad är utomhus så anpassa klädsel efter väderlek.

Har du allergi, gluten osv. så meddela detta i samband med anmälan som du gör till:
Anmälan gör du till Ulla Jonsson 0703-649103 eller Margareta Sandberg 0703-124962 eller via mail till ullars.jonsson@live.se
Senast den 10 oktober 2017