Falkenbergsrevyn 2020 - HÅRFINT

En riktigt hårresande revy

Det var 57 SPF Seniorer som den 17 januari steg på bussen vid Onsala kyrka kl 11.30. Vi stannade till för att äta en god lunch på Strandbaden i Falkenberg med ett solglittrande hav utanför fönstret.
När vi var mätta och belåtna åkte vi vidare in till Falkenberg för att se årets Falkenbergsrevy som i år fått namnet HÅRFINT, en hårresande revy där det sannerligen inte var någon brist på hårresande uppslag. Det finns ju många hårfagra ledare som styr runt om i världen. Skandalen inom Swedbank med frälsaren Göran Perssons återkomst, Trumps uteblivna Danmarksvisit, rökförbudet, ASAP Rocky, Brexit och Greta Thunberg är självklara inslag. För de som inte vet så har revyn spelats sedan 8 januari 1982.
Stor förväntan som infriades med råge. Härliga musiker som samtidigt uppträdde och levererade många härliga skratt. Ny bekantskap i revygänget nämligen Anna Moreus från Orsa som under hösten medverkat i krogshow i Falkenberg tillsammans med Annika Andersson. Anna ersätter Lena Petterson som rehabiliterar sig efter en axeloperation. En annan nykomling är Karin Hildingsson som kommer från Karlskrona, hon spelar bl a keyboard och är även duktig på att sjunga och dansa. En föryngring i gruppen.
Ett stort tack till vår chaufför Hans från Fjäre Resetjänst som såg till att allt fungerade smidigt och även tack till alla deltagare som bidrog med gott humör så att det blev en lyckad resa.
Ulla Jonsson