Spontanaktivitet 23 mars

Rockmuseet på Kung Frilles Torg i Frillesås.

Vi samlas kl. 10.00 vid Onsala kyrka och åker i egna bilar till Frillesås.
Entré 50: -/person.
Galleriet innehåller en mängd bilder av både svenska och utländska världsartister som har medverkat vid intervjuer och programserier om deras karriärer. Flertalet av dessa har skett i studion i Frillesås men också i samband med artisternas framträdanden på teatrar, konserter och andra arenor.

Bland de artister vars programserier spelats in live i Frillesås märks James Burton, världskänd gitarrist hos bl.a. Elvis Presley, Billy Burnette, gitarrist och sångare hos Fleetwood Mac, John Fogarty mfl, StanPerkins, son till legendaren Carl Perkins, WS "Fluke" Holland, trummis hos Johnny Cash i 38 år, Richard Mann, son till Carl Mann och Doug Seegers med sin fiddlare Barbara Lamb.

Museet uppmärksammar de artister, låtskrivare, musiker, entertainers, programledare och orkestrar som under åren har berikat musik-, nöjes- och underhållningsbranscherna med sin musik och scenunderhållning.
Missa inte The Spotnicks unika monter.

Radio Nostalgi sänder på FM 95,2 men kan även avlyssnas i webbradion www.radionostalgi.se i datorn, surfplattan eller i mobilen via appen TuneIn.

Vid ca 12.00 äter vi lunch på Frillesberg som är ett äkta pensionat från 1938. Det är en viktig anledning till varför hemkänsla och tradition känns i hela detta funkishus, byggt som pensionat och det enda kvar av de åtta som fanns på 1940-talet.
Denna gång behöver vi veta hur många som är intresserade av att följa med på grund av att Frillesberg öppnar enbart för oss så att de vet hur många luncher de skall laga.
Meddela också ev. allergier.

Lisbeth Markhede 0721-864111
Ulla Jonsson 0703-649103 eller mejla ullars.jonsson@live.se senast den 19/3