Välkommen till Hallandsdistriktet! OBS! Pga Coronautbrottet är de flesta av vårens aktiviteter inställda

    Glad Påsk! Önskar Distriktsstyrelsen!

    Information från förbundet om Coronaviruset

    Läs mer här!

    Aktivitet och Utbildningsplan 2020

    Läs mer här!

Viktigt meddelande!

Har du läst? "Bra!" Håll kontakten med nära och kära via telefon. Be om hjälp med att handla. Tack för att du gör allt du kan.

Hemmagympa med Sofia!

Håll er igång och ha roligt!

Inställd aktivitet!

För kännedom!

Seniorsurfarskolan!

Digitala färdigheter blir allt viktigare!

Nytt från Hallandsdistriktet!

Från vår Ordförande Åke Persson!

Kontakt annons!

Sökes: SPF Seniorerna-förening som arbetar med/vill arbeta med integrationsfrågor med inriktning på att skaffa fler medlemmar i gruppen "nyanlända".

Med önskan om en glad och varm påsk

SPF Seniorernas förbundsordförande Eva Eriksson och generalsekreterare Peter Sikström sänder varma påskhälsningar till alla medlemmar.

Peter Sikström i radio om livförsäkringars åldersgränser

SPF Seniorernas generalsekreterare Peter Sikström medverkade i radioprogrammet Plånboken som handlade om livförsäkringars åldersgränser.

Bästa tipset inför påsken – Duka upp en DIGITAL PÅSKMIDDAG

Det går att ha trevligt tillsammans även på distans. Det bevisar vår medlem Kerstin som har lånat oss fotot från en av hennes digitala middagar.

Oroande med Corona-smitta i äldreomsorgen

Förbundsordförande Eva Eriksson: Vi ser med oro på att Corona-smittan har tagit sig in i äldreomsorgen. Det är självklart att äldreomsorgens personal måste ha skyddsutrustning för att skydda sig själva och de äldre, och vi stödjer fackförbundet Kommunals krav.

Frågor och svar i Corona-tider om vård och omsorg med Gösta Bucht

Gösta Bucht, sakkunnig vård- och omsorgsfrågor hos SPF Seniorerna, svarar på vanliga frågor som rör äldreomsorg och sjukvård i Corona-tider.

I svåra tider håller vi ihop och bryr oss om varandra

Jag skriver till dig som är medlem i SPF Seniorerna för det är en svår tid för oss seniorer nu. Vi känner oro för oss själva, familjen och vännerna. Vi håller oss hemma, funderar på vad vi ska syssla med om dagarna, på nyheterna är det mest tråkigheter. Det känns som det inte är mycket som är roligt i dessa dagar.

Vad är egentligen en epidemiolog?

Från att ha verkat i en undanskymd tillvaro har intresset för epidemiologen exploderat. Men vad gör epidemiologer egentligen?

Liten påskbuffé

Njut av god mat i påsk. Lite annorlunda och nytt. Om något blir över kan nästan allt frysas. Recepten är för 4-8 pers.

Planka dig stark!

Plankan och sidoplankan är två av de bästa övningarna om du vill stärka din inre muskulatur. Madelein Månsson visar hur.

Hon lär ut om Sverige

Lena Wallensteen har i tio år ordnat föreläsningar för utländska diplomater i Sverige. Diplomatic Forum heter verksamheten som startades i Lenas kök.

Påskspel Special

Glad påsk! Här får du ett påskägg fullt med roliga spel. Femtonspel, Pussel, Memory, Kryss och Sudoku i olika svårighetsgrader.

Gå till nyhetsarkivet

Annonser

Aktuella kampanjer från vårt förbund