Falkenbergsrevyn 2018

Hitte på - en fejkad revy om världens röra

Även i år var det 50 glada resenärer från SPF Seniorerna Onsala som steg på bussen vid Onsala kyrka den 14 januari för att åka och se årets Falkenbergsrevy, Hitte på - en fejkad revy om världens röra.
Årets revynamn syftar på den fejkade tid vi lever i där snart ingen längre vet vad som är sant, falskt eller bara rent "hittepå".
Vi började med att äta lunch på Harrys Grand Hotell som ligger vackert vid Ätran. Mätta och belåtna körde bussen oss till Falkenbergs Stadsteater där revyn spelades.
Som vanligt fick vi en påminnelse om vad som hänt under året som gått, problem med brist på vatten, nazister i Göteborg, Transportstyrelsen, händelsen på Drottninggatan i Stockholm, Polisledningen, förlossningsvården samt alla hushållstjänster som kan avlasta familjen i vardagen och hur tokigt det kan bli. Amerikaresan för Karl-Oskar och Kristina. VM kval för Sverige, Trump och Kim Jong-Un och vilt partajande före detta finansminister.
Fågelskådaren som blivit en del av Falkenbergsrevyns signum, dök upp även i år med sin syn på världen i form av den ena fräckisen efter den andra.
Helt otroligt hur man kan få ihop mycket av vad som skett under ett år och på ett så bra sätt.
Nöjda och glada resenärer anlände till Onsala kyrka vid 18.00 tiden.
Stort tack till busschaufför Leif och reseledare Lena som såg till att vi kom tryggt fram och tillbaka och att allt funkade.
Ulla Jonsson