Falkenbergsrevyn 2019

UPPSKRUVAT - en het revy på högtryck

Det var i år 57 förväntansfulla resenärer från SPF Seniorerna Onsala som steg på bussen vid Onsala kyrka den 18 januari för att åka och se årets tillskruvade Falkenbergsrevy, som fått namnet Uppskruvat - en fejkad revy om vad som hänt under 2018. Ett nytillskott i år är Anna Carlsson som även spelar med i Vallarna på sommaren.
Vi började med att äta lunch på Strandbaden i Falkenberg som ligger vackert precis vid havet. Vi serverades en väldigt god lunch i hotellets restaurang med utsikt över ett glittrande hav och såklart solsken. Resan fortsatte sedan till Falkenberg där det var dags att inta våra platser för att se årets revy.
Som vanligt fick vi en påminnelse om vad som hänt under året som gått, elcyckeln, brandmännen som släckte bränder i somras, bristen på drycken Oboy. Brexit fick vara med och såklart regeringskrisen. Lillbabs hyllades med ett antal kända sånger. Postnord fick kritik för sin hantering av brev och paket. Mandelman med fru var väldigt bra, kunde nästan tro att det var den riktige Mandelmann som var på scenen. Som avslutning fick vi se en släde med en manlig lucia med krona i håret som även hade lite fräckisar att berätta. Några underhållande timmar med mycket spex och full fart.

Mycket Spex

Helt otroligt hur man kan få ihop av vad som skett under ett år och på ett så bra sätt.

Nöjda och glada resenärer som anlände till Onsala kyrka vid 19.00 tiden.

Stort tack till busschaufför Hans M som körde oss tryggt fram och tillbaka.

Ulla Jonsson