Aktiviteter v35-36

Här visas vilka aktiviteter SPF Seniorerna Lindesberg har veckovis

Boule

Vi spelar boule onsdag 31/8 vid Arrenahallen kl 10.
Medtag eget fika
Vid regn inställt, igår var vi 15 st.
Vi kan vara fler
Välkomna!

Promenad

Den 29 augusti, Carlsson Udde samling vid Arenan kl 10.00

Spanarna

NATURSPANARNA redan på tisdag 30 augusti är det dags för ett Natur- och Kulturspan! Och just nu prognos bra väder för oss.
Rundslingan 12 km: Bromsjöbodar, Uskavi och Sa Brunnsjön är målet och vi träffas på grusplanen in mot Bromsjöbodar (om det är OK Christina Axelsson Ståby) 10.00 försedda med matsäck och rejäla skodon!
Jag kommer att gå en genväg/senväg en "terräng och träningsbana" som är 11 km. p.g.a. att jag ska kolla ett Kambräken och Skogsklockor. Mestadels går den på "slingan" och fritt val vilken variant man vill gå!
Blåbär, lingon och någon svamp kanske vi stöter på utöver rester från järnhanteringens tid!
Anmäl här på FB eller 0706086460, Anita
Välkomna med Monika och Anita!

Vandrarna

VANDRARNA
gör nästa vandring på Bergslagsleden den 9 september från Gillersklack till Kopparberg, ca 10 km i medelsvår terräng. Medtag rejäla skor och matsäck. Samling vid stugbyn, Gillersklack kl 10:00. Anmälan senast 6/9 via SMS/tel till Örjan 070-6915005 eller Nils-Erik 070-6305560. Meddela gärna vilka som samåker.

Bridge

Bridgen startar den 6 september!

Bowlingen startar

Vi startar Bowlingen tisdagen den 6 september kl. 14.00. Vill gärna att ni anmäler er till mig via mail eller telefon.Jag nås på Tfn: 070-235 7281 eller e-post: mona.m.ostlund@gmail.com
Hälsningar! Mona

Övrigt

Jag kommer i fortsättningen att försöka hålla den här sidan aktuell. Jag tar informationen från Facebook-sidan men ni kan även maila informationen direkt till mig. Adress se nedan.
Har jag missat något hör av er!

Om ni i en grupp vill att något som ni gjort varit bra och som ni vill att undertecknad ska presentera på hemsida måste ni meddela mig detta.
Jag vill då ha en text i .doc-format samt eventuella bilder i .jpeg-format. maila dessa med texten till mig svenburman@telia.com
Det är omöjligt för mig att ta med allt från facebook-sidan men jag kommer att göra enstaka nedslag och kopiera därifrån till hemsidan.