Toscana i september 2019 Obs! Ny avresetid!

10-17 sep
2019, 8 dagar

Låt oss uppleva Toscana i vinskördetid! Vi har egen buss till Arlanda, flyger till Pisa och bor på trestjärnigt hotell i Lido di Camaiore eller Marina di Pietrasanta vid havet i åtta dagar. Vi upplever Pisa, Siena och San Gimignano med guider, provar vin och olivoljor, tillbringar en heldag på toscanska landsbygden och njuter av baden i havet!

Preliminärt program:
Med egen buss kommer vi till Arlanda. Härifrån flyger vi direkt till Pisa Vi möts av italiensk buss och chaufför samt vår svenska guide Lena, som tar oss till vårt trestjärniga hotell i Lido di Camaiore, Hotel Villa Jolanda vid havet. Här installerar vi oss i våra rum.

Under våra dagar i Toscana besöker vi bl a Pisa, Siena och San Gimignano Med hjälp av våra guider lär vi känna dessa vackra städer med sina kulturskatter. I Fattoria il Poggio avnjuter vi en vinprovning samt middag inkl vin. En dag beger vi oss ut på den toscanska landsbygden. Här njuter vi av det vackra landskapet och i Castillo il Palagio avnjuter vi en god lunch med vin tillsammans med en vinprovning. – I Torre a Cenaia åker vi kalesch i vingården och avslu-tar med provning av viner, salami, ost och olivolja. I Lido di Camaiore och dess grannbyar har vi havet intill oss hela tiden, med sköna bad och en strandpromenad med kvällsliv och marknad.

Vårt flyg går hemåt och småningom landar vi på Arlanda. Vår buss väntar där på att köra oss till våra hemorter. En underbar resa är till ända!

Pris 11.975:- . Detta inkluderar buss till Arlanda, flyg till Pisa, italiensk buss och chaufför,
utflykter enligt ovan, sju nätter på trestjärnigt hotell vid havet, halvpension (frukost och middag) fr o m middag dag 1 t o m frukost dag 8. Luncher, vin- och olivoljeprovningar enl program, svensk reseledare. Enkelrumstillägg 1875:-. (Reservation för ändringar av utflyktsdagar)
ANMÄLAN TILL Margareta Burman 070-563 11 48
Senast den 4 april 2019

Arrangör LASSES RESOR, Hallsberg Statlig resegaranti ställd www.lassesresor.se