Lucia med julgröt

Mötet inleddes med att v ordf Leif Ohlsson hälsade alla välkomna  speciellt till nya medlemmar.
Därefter vidtog luciafirandet med vacker sång av elever från Kristinaskolan under ledning av Jenny Atterhed som elegant ledde eleverna med en mängd olika julsånger. Olika solister trädde fram och sjöng allt utan en paus. Vackert och stämningsfullt.

I väntan på att gröten skulle bli varm informerade vårt hörselombud Nils-Erik Söderström om om väntetider till Hörcentralen som i Linde är 3-6 månader. Den nya hjälpmedelsavgiften är 65 kr/mån oavsett antalet hjälpmedel. Vidare förmedlade Nils-Erik ett antal tips i vardagen för de med hörselnedsättning.
Eftersom gröten puttrade på så hann även resekommitténs Sven Burman informera om 2020-års resor. Resan till Oslo-Köpenhamn den 11 maj är fullbokad och 6 personer i kö. Vadstenaresan blir av den 3 juni mer om denna längre fram. Den 4 september åker vi till Budapest i en vecka. Sista anmälningsdag är den 19 februari.

Nu var gröten varm så vi ägnade oss åt den den närmaste tiden. Julgröt med kanel, socker och mjölk. Till detta en härlig skinksmörgås och senare kaffe och pepparkaka. Tack ni i kaffekommittén som fixar detta så bra. Se bara hur man äter friskt.

Till sist lottdragning och vem tror ni vann?

Mötet avslutades med att Leif O önskade alla en God Jul och Gott Nytt år.