Ullared Event 3 maj

Ullared Event

3 maj träffades ett stort gäng glada Svenljunga SPF-are utanför eventhallen i Ullared. Det var fullsatt, ca 300 personer. Här var det uppdukat med hembakade bullar och kakor. Efter att ha fikat var det dags för Uffe Chrix att dra igång första omgången av dagens quiz, varje fråga följdes av härlig musik. Så var det dags för Olle Jönsson från Lasse Stefanz att äntra scenen. Han varvade lite prat, roliga historier och härlig musik. Efter andra omgången quiz samlades våra frågeformulär in. Uffe Chrix ställde lite frågor till Olle och så var det dags för resultatet av tävlingen. Det fanns några fullpoängare som Olle fick dra vinnaren från. Första pris gick till vår grupp, Ingolf Karlsson och även tredje priset gick till oss, Sven-Arne Persson som fick var sitt presentkort. Grattis till dem. Det lottades också ut biljett till Ullareds hotell med uppträdande av Linda Bengtzing och supé den 9 maj. Här blev Suzanne Josefsson från Holsljunga en glad vinnare. Bra utdelning till vår grupp!

Efter detta var det åter dags för Olle Jönsson att ta ton. Det blev många härliga låtar och han avslutade med ”Det regnar och regnar” till stående publik.

Efter några härliga timmar var det dags för hemfärd i egna bilar. Tror att de flesta var överens om att det var ett bra sätt att tillbringa en onsdag eftermiddag på.

Vid pennan

Britt Wood

 

Länk till bilder