Månadsträff 8 december

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga
Örsåsgården fredagen den 8 december 17,00 2023.
Peter hälsade drygt 130 medlemmar välkomna och tackade de som var på besök i vår Lokal på Glöggmyset. Vi har fått 6 nya medlemmar sedan förra månadsträffen. Vi är i nuläget 521 medlemmar.
Timmy belyste vikten av att vara vaksamma mot de telefonbedrägerier som pågår för fullt. * Svenljunga Kommun har sänt ut en enkät där de vill veta hur de på bästa sätt kan nå oss med information. Timmy visade hur vi på vår Hemsida kan gå in och besvara denna. * Han informerade även om den grupp som jobbar med att främja ensamhet bland våra medlemmar. Information kommer ang. detta på vår Hemsida.
Kerstin Johansson informerade om vad som avhandlades på senaste KPR-mötet. Protokollet finns att läsa på vår Hemsida.
Maggan från Resekommittén tackade för det gångna året och flaggade för de 2 nästkommande resorna, 23 januari till Postkodlotteriet och 16 februari till Falkenbergsrevyn.
Lars-Ove från Programkommittén hälsade kvällens underhållare Stig Svensson och Helen Walting välkomna. Han påminde oss om nästa Månadsträff blir den 17 januari med Musikquiz. Han tackade för i år och önskade alla en God Jul.
Därefter fick vi besök av Lions Luciafölje som gjorde ett stämningsfullt framträdande.
Den traditionella gröten och skinkmackan serverades. Helen och Stig underhöll med julsånger blandat med härliga låtar från 60-talet.
Kvällen avslutades med dragning av lotterierna. Peter tackade för en trevlig kväll och informerade att Vårens Program kommer att sändas ut veckan före jul, samt önskade alla en riktig God Jul från hela Styrelsen.
Välkomna den 17 januari kl. 17,00 i Örsåsgården.
Inga-Britt Högberg

Länk till Bilder