2018-12-14 Månadsträff

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.

Örsåsgården fredagen den 14 december 2018 kl. 16.00.
SPF Seniorerna Svenljunga har haft årets sista månadsträff i Örsåsgården. Deltagarna bjöds på glögg och pepparkaka i foajén och från scenen framfördes julsånger av Stig Svensson.
Kvällen började med att Lions lucia med tärnor framträdde. Ett välsjungande luciafölje som bjöd på välkända luciasånger.
193 medlemmar hälsades välkomna av ordförande Karl-Erik Johansson. 12 nya medlemmar hälsades särskilt välkomna till föreningen. Vidare meddelades att styrelsen tagit fram en Enkätundersökning där vi vill veta hur vi på bästa sätt ska kunna utforma vår verksamhet som passar de allra flesta medlemmarna. Detta kommer att sändas ut till de som har meddelat sin mailadress samt personligt vid våra träffar under våren. Därför är det viktigt att de som ej meddelat sin mailadress gör detta. Tänk även på att uppge mobilnummer, då det är vanligt att man ej har någon hemtelefon längre.
Därefter var det dags för kvällens höjdpunkt, välsmakande risgrynsgröt med skinksmörgås, kaffe och pepparkaka.
Sedan kom kvällens överraskning då Styrelsens egen Lucia Karl-Erik med 2 stjärngossar, Bosse och Per-Anders, gjorde ett bejublande framträdande och sjöng julvisor till ackompanjemang av vår eminente spelman Stig Svensson.
Kvällen avslutades med utlottning av julstjärnor på entrébiljetten och dragning på lotterierna. Ett extra stort tack riktades även till vår duktiga ”kaffekommitté” och övriga kommittéer.
Alla medlemmar önskades God Jul och Gott Nytt År och tack för det gånga året av styrelsen.

Karl-Erik Johansson Inga-Britt Högberg

Ordförande Sekreterare