2018-10-10 Månadsträff

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.
Örsåsgården onsdag den 10 oktober kl. 17.00.
Ordförande Karl-Erik Johansson hälsade de 166 medlemmarna och kvällens underhållare Elvis4Ever välkomna. Elvis4Ever är bandet från Halmstad som hyllar Elvis Presley och består av Tommy Lindgren, Kent Rubensson och Börje Andersson. Bandet bjöd på en kväll i rockens tecken med låtar av ”The King. Fullt ös varvat med finstämda ballader bäddade för en kväll att minnas.
Ordföranden påminde om att de som ej meddelat sin mailadress till föreningen gör detta så snart som möjligt för att underlätta och göra det billigare när det gäller den information som skall sändas ut till medlemmarna .
Enligt den nya GDPR-lagen -”Integritet, dataskydd och personuppgifter” behöver vi godkänt för att använda bilder tagna vid våra träffar. En blankett har tagits fram och kommer att finnas vid nästa träff där man kan skriva sitt namn om man ej vill vara med på foto. Tills dess säg till omg. vid fotografering.
Margareta från resekommittén informerade att det nu finns ute information på hemsidan och i Borås Tidning under Föreningsguiden på onsdagar ang. julresan till Hjo den 24 november och Falkenbergsrevyn 8 februari 2019 med mat på Bratt efteråt. Det kommer även att bli ett studiebesök till Blåkläder i november. Information kommer framöver. Kolla i tidningen och på hemsidan.
Årets vinnare i Motionstävlingen blev: Marianne Klavborn, Vera Magnusson, Vally Vidar, Eira Albertsson, Iris Holmberg och Kate Norén. Stort grattis till dessa.
Karl-Erik informerade även att de som blir nya medlemmar det sista kvartalet behöver ej betala något förrän nästa år.
Elvis4Ever underhöll före och efter den utsökta maten som serverades. Efter maten erbjöds vi även att ta en svängom på dansgolvet. Detta var uppskattat av många. Det blev både bugg och tryckare.
Kvällen avslutades med dragning på lotterierna och utlottning av 10 fribiljetter till Elvis4Ever´s konsert den 21 september nästa år tillsammans med Martinos.
Väl mött till nästa möte den 7 november.
Inga-Britt Högberg
Sekreterare