Falkenbergsrevyn 17 febr

Fredagen den 17/2 var det dags för den första resan för året till Falkenbergsrevyn.

Vi var 50 förväntansfulla resenärer i bussen trots regn och storm på väg. Väl framme i Falkenberg parkerade vår chaufför Sören bussen precis bakom teatern. Nu bjöds vi på kaffe/te och hembakade kakor. Även denna gång hade Marianne Brundin och Mona Riemer bakat och bjöd oss på en välsmakande Silviakaka. Tack för detta!

Efter fikat kunde vi inta våra platser på de tre främsta bänkraderna. Årets upplaga av revyn heter Upp & Ner, som väl är en anspelning på tiderna vi lever i. I år firar revyn 25-årsjubileum och det gör de i en nyrenoverad fräsch teater. Föreställningen bjöd på många glada skratt och imponerande musiknummer. Vi bjöds på en hyllning till Sven Melander, passkaos, NATO, Boris Johnsons Partygate, olika sätt att spara el, DNA-boom mm. Man måste imponeras av hur bra de får ihop allt.

Efter avslutad föreställning gick vi ut i stormen till vår buss, som gungade i stormvindarna. Nu bar det av till Gits Gård utanför Falkenberg, där det var dukat vackert på andra våning för oss. Till förrätt serverades vi en mousse på bröd. Huvudrätten var stekt potatis, kycklinggratäng och sallad. Som avslutning blev det kaffe och chokladkaka. Allt mycket välsmakande. Mätta och belåtna skyndade vi oss ut till vår buss. Å resekommitténs vägnar tackade Maggan alla som hade varit med och Sören för att han säkert tog oss hem i storm och regn. // Britt Wood

Länk till bilder