16 augusti Månadsträff 2023 på Holsljunga festplats

Holsljunga Festplats onsdagen den 16 augusti 2023 kl. 14.30.

Vi var drygt 100 medlemmar på Höstens första månadsträff som inleddes med tipspromenad och grillad korv.

Därefter hälsade vår ordförande Peter alla medlemmar och eftermiddagens underhållare Erling Lundberg välkomna. Föreningen har fått 5 nya medlemmar sedan juni. Peter tackade de ca 30 personer som hjälpt till med årets Allsång och ställde frågan om det fanns några som kan tänkas hjälpa till vid årets Texasdagar, så är det bara att höra av sig.

Åsa från Folkhälsan lämnade information från sista KPR mötet, samt meddelade att ett bidrag från Socialstyrelsen erhållits för att motverka ensamhet bland äldre och uppmanade oss att höra av sig till Folkhälsan om vi vet någon som känner sig ensam. Åsa meddelade även att den årliga Motionstävlingen är nedlagd pga. dålig uppslutning.

Ingrid från Resekommittén meddelade att det fortfarande finns några platser kvar på Dalslandsresan och att de som skall med tänker på att ta med kontanter för båtresan. Studiebesöket på Blåkläder den 7 september fullbokad men anmälan kan göras för ett senare besök till Britt. Betr. Nostalgikvällen i Nittorp är snart 1 buss fylld. Ang. besök den 17 oktober på Elvismuséet i Floda, Julresan samt Falkenbergsrevyn den 16 februari 2024 kommer det mer information om framöver på Hemsidan och i BT.

Dagens underhållare Erling Lundberg från Malmbäck, underhöll före och efter kaffepausen. Erling framförde Elvislåtar samt en del svenska låtar av bl.a Sven-Ingvars och Ove Thörnqvist, detta blandat med mycket humor. Ett mycket uppskattat framträdande.

Lisbeth och Britt-Marie från Programkommittén presenterade resultatet från Tipspromenaden. Vann gjorde Lillemor Skoglund på 11 rätt. 2:a blev Ingwor Axelsson 10 rätt. 3:a Åsa Hallberger även hon 10 rätt, men skiljdes åt av skiljefrågan. Stort grattis önskar vi er. Programkommittén hälsade oss välkomna till nästa Månadsträff den 13 september då vi får besök av Anna Werner som har medverkat i kören på Lotta på Liseberg.

Vid sen eftermiddag efter dragning på lotterierna återvände vi hemåt mycket nöjda efter en trevlig sammankomst.

Inga-Britt Högberg                                                                          Sekreterare

  Länk till bilder