14 augusti Månadsträff Hid

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga.


Hids festplats onsdagen den 14 augusti 2019 kl. 14.30.
SPF Seniorerna Svenljunga har haft höstens första månadsträff i fint sensommarväder, trots en liten skur.
Eftermiddagen började med tipspromenad, som var förlagd runt festplatsen. Chokladhjulet var välbesökt och det serverades grillad korv med bröd och dricka, som vår duktiga kaffekommitté hade ordnat med. Därefter samlades alla på den gamla dansbanan och ordförande Peter Björding hälsade 102 medlemmar välkomna och tackade programkommittén för att de ordnar lite olika träffar. Ett stort tack även till Ragnar och Lars-Gunnar för allt slit med stolar och bord. Sjutton nya medlemmar hälsades välkomna denna gång. Monika Robertsson (Alf Robertssons fru) skall komma till Ambjörnarps Bygdegård den 14 september med full orkester. De som är intresserade av biljetter kan ringa 070-8955575 till Hans Johansson. Mer information finns att hämta på vår hemsida.
Leif från resekommittén påminde om resan till Karlstad den 28 augusti och att resan till Åbytravet blir den 31 oktober, Ingrid kommer att hålla i detta. Ett studiebesök är planerat i september, ej klart än. Samt att den 6 mars 2020 blir det bussresa till Falkenbergsrevyn.
Peter informerade att Pubkvällen den 24 september är redan nu fullbokad samt även Gymträningen på TIS. I den planerade Bowlinggruppen finns några platser kvar.
Marianne från Friskvård uppmanades oss att ta med våra Motionslappar som slutar 31 augusti, till nästa Månadsträff eller ta kontakt med henne eller Mona då man inte kan lämna på ICA längre.
Mona och Rune underhöll med sång och musik med bl.a gamla dansbandslåtar från scenen före och efter serveringen av kaffe och kaka.
Eftermiddagen avslutades med dragning på lotterierna och prisutdelning till de som lyckats bäst på tipspromenaden. 1:a pris gick till Kerstin Larsson.